به گزارش ميراث آريا(CHTN) و به نقل از روابط عمومي معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور، گروهي 15 نفره از خبرنگاران و صاحبنظران کشور ترکيه با هدف تبادلات فرهنگي در عرصه رسانه‌ها مذاکره با مقامات کشور و بازديد از شهرهاي تاريخي ايران به تهران، اصفهان و شيراز سفر کردند.

اين گروه که به ابتکار سرکنسولگري ايران در استانبول و به ميزباني سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري و وزارت امور خارجه به کشورمان سفر کردند،‌ پس از بازگشت به ترکيه،‌ ضمن برگزاري ميزگردها و مصاحبه‌هاي راديويي و تلويزيوني در شبکه‌هاي مختلف رسانه‌اي کشورشان و اعلام دستاوردهاي سياسي و فرهنگي سفر،‌ ديدگاه‌ها و برداشت‌هاي خود را در مورد آخرين وقايع و موضع‌گيري‌هاي مقامات کشورمان در مطبوعات اين کشور منتشر کردند.

مقالات منتشر شده اين گروه در مطبوعات ترکيه نگاه‌هاي متفاوتي از دريچه سياست، فرهنگ، هنر، معماري و مردم‌شناسي داشته و به‌دليل جايگاهي که از نظر تحکيم روابط در رشد مناسبات سياسي، اجتماعي و فرهنگي کشورمان با ترکيه دارد توسط سرکنسولگري ايران در استانبول ترجمه شده است.

پروفسور \"محمد بکاراوغلو\"، دبير کل کنفرانس شرق،‌ استاد دانشگاه و صاحبنظر سياسي رسانه‌اي که يکي از اعضاي اين گروه بود، در مقالات خود با برداشتي اجتماعي از جامعه ايران رويکرد خود را به جامعه سياسي و مردمي ايران بازگو کرده است.

\"عاکف امره\"،‌ خبرنگار و نويسنده روزنامه \"يني‌شفق\" نيز که يکي ديگر از اعضاي اين گروه است با مقايسه‌اي دوجانبه ضمن توصيف تمدن ريشه‌دار ايراني برخي نارسايي‌هاي جامعه خود را بازگو کرده است.

\"ليلا اپک\"،‌ نويسنده و فعال رسانه‌اي و استاد دانشگاه \"وينهال کاراجا\"، نويسنده و خبرنگار روزنامه‌ زمان نيز در مقالات خود نگاهي به واقعيت‌هاي سياسي و اجتماعي داشته و بر لزوم توسعه همکاري دو کشور ايران و ترکيه تأکيد کرده است.

در نوشته‌هاي اين گروه به‌طور کلي بر لزوم توجه به کشور ايران به‌عنوان همسايه‌اي مهم و قابل تأمل در تنظيم مناسبات ترکيه با کشورهاي خارجي و معادلات بين‌المللي تأکيد شده است.

M/



انتهای پیام/

کد خبر 1386061931